Novosti, obvestila

8/2018

Novi katalogi koledarjev, rokovnikov za leto 2019 že pripravljeni.

Ekipa ADESIGN

7/2018

Posodobili smo našo tiskarno s fiber laserskim gravirnim strojem, ki omogoča izjemno natančno gravuro na vse kovinske in nekatere druge izdelke.

Ekipa ADESIGN

7/2018

Popolnoma posodbljena spletna stran z več kot 1.500 novimi izdelki in omogočeno B2B nakupovanje za naše veleprodajne partnerje.

Ekipa ADESIGN

1/2018

Ustvarjena spletna stran COOL s prikazom cen in aktualno zalogo, ADESIGN - COOL collection.

Ekipa ADESIGN

1/2018

Ponudbo smo dopolnili s poslovnimi darili COOL, široko paleto promocijskih izdelkov, po ugodnih cenah in hitrimi dobavnimi roki.

Ekipa ADESIGN

3/2017

V tiskarni imamo nov tiskalnik za direktni UV tisk, ki ponuja ugoden visokoresolucijski barvni tisk tako na majhne izdelke ( vžigalniki, pisala, USB ključi ), kot na večje do velikosti 200x100cm.

Ekipa ADESIGN

10/2016

Pripravili smo novo akcijsko ponudbo poslovnih daril -20% in promocijskega tekstila ( soft shell jakna Roly in majica Keya ), koledarji, rokovniki poslovniki, ... -20%. Ponudbo najdete tukaj: A DESIGN - poslovna in promocijska darila akcija - ugodno.

Ekipa ADESIGN

10/2016

Pripravili smo novo akcijsko ponudbo poslovnih daril -20% in promocijskega tekstila ( soft shell jakna Roly in majica Keya ), koledarji, rokovniki poslovniki, ... -20%. Ponudbo najdete tukaj: A DESIGN - poslovna in promocijska darila akcija - ugodno.

Ekipa ADESIGN

08/2016

V sodelovanju s poljskim podjetjem smo pripravili spletno stran z usnjenimi poslovnimi in protokolarnimi darili Jaguargifts by ADESIGN. Na spletni strani najdete denarnice, torbe, pasove, mape, oraganizatorje, prisrčnice, mape s powerbank-om, toaletne torbice in sete. Več na: Usnjena poslovna darila Jaguargifts by ADESIGN

Ekipa ADESIGN

06/2016

Z današnjim dnem smo postali tudi uradni uvoznik blagovne znamke Hideagifts - Paul Stricker SA - poslovna darila s tradicijo od leta 1944. Aktualne cene in zaloge najdete na Hidea gifts Slovenija. Predstavljamo pa poseben akcijski katalog Stock Out, kjer so predstavljeni izdelki Hidea gifts za odprodajo ... dobre cene torej zagotovljene.

Ekipa ADESIGN

05/2016

Kot uradni uvoznik poslovnih daril It's easy now - Easy gifts smo ustvarili spletno stran www.e-poslovna-darila.si, kjer je predstavljen celoten program omenjene blagovne znamke. Spletna stran je sodobno zasnovana, s prikazom cen in trenutno zalogo, ki se ažurira vsakih 10 minut.

Ekipa ADESIGN

03/2016

Pripravili smo novo nepremagljivo ponudbo majic, hoodijev, softshellov, ovratnih trakov, powerbankov, ... najdete jo tukaj POSLOVNA DARILA - PROMOCIJSKA OBLAČILA - AKCIJA.

Ekipa ADESIGN

01/2016

Predstavljamo nov katalog poslovnih daril in promocijskih oblačil It's easy now 2016, prelistate ga lahko na spletu TUKAJ, ali pa nam pošljite kontakt in poslali vam ga bomo po pošti.

Ekipa ADESIGN

01/2016

Nekaj zanimivih dejstev, ki jih je pokazala mednarodna raziskava:

57% ljudi, ki prejmejo vaše promocijsko darilo, si zapomni vaše ime, ime podjetja in logotip. Za primerjavo si oglas prek radia zapomni 26% ljudi, oglas predvajan po TV pa le 23% ljudi.

Kemični svinčnik je v zadnjih 50-ih letih vedno med prvimi tremi najpopularnejšimi izdelki celotnega programa.

Kar 66% ljudi, ki prejme promocijski izdelek, ga ima ves čas na ali ob pisarniši mizi. Raziskava je pokazala tudi bolj podrobne zanimivosti, kot so leta le-teh uporabnikov, a o tem kdaj drugič

In zakaj imajo prejemniki radi promocijska darila
- 81% je odgovorilo: Ker je izjemno uporabno.
- 23% je odgovorilo: Ker je zanimivo.
- 26% je odgovorilo: Ker ga je lepo dobiti.

Kje se po enem letu od znajdejo prejeta poslovna darila:
- 91% jih pravi: V kuhinji
- 74% jih pravi: V pisarni
- 55% jih pravi: V spalnici

09/2015

Vse naše spletne strani so sedaj združene na tej spletni strani www.a-design.si.

Spletne strani smo združili, ker:
- je enostavno vse na eni spletni strani.
- so vsi izdelki, cene, zaloge, ... redno ažurirajo.
- je prihajalo do dvojnih vpisov v iskalnikih.
- stranke niso vedele, da gre za nas.

Edina sestrska spletna stran, ki ostaja ločena, je www.bewood.si, kjer so predstavljena naravi prijazna EKO poslovna darila.

01/2015

Zaživela je sodobna spletna stran z EKO naravi prijaznimi poslovnimi in promocijskimi darili BeWOOD, na kateri so predstavljeni: leseni USB ključki, leseni power banki, lesena in okolji prijazna pisala, mape, torbe, beležke iz plute, vrečke in torbe iz jute, lesena sončna očala in ostali EKO izdelki za kuhinjo, dom, osebno nego in modni dodatki.

10/2014

Na spletno stran po novem vključena tudi naša hčerinska stran www.zascitna-oprema.si, kjer so predstavljeni izdelki naše poslovne enote PE zaščitna oprema pri delu, kjer najdete celoten program osebne varovalne opreme.

07/2014

Predstavili smo se tudi na Pinterst-u, več na A DESIGN - poslovna darila in promocijski tekstil na Pinterest-u

Lep pozdrav, Dejan.

07/2014

Pozdravljeni,

spletna stran www.e-darila.si je popolnoma prenovljena, uporabniku prijazna in omogoča prijavo tudi za pogodbene B2B partnerje, katerim je omogočen stalen vpogled v cene, zaloge in ostale podrobnosti.

V ponudbo je trenutno vključenih prek 20.000 različnih artiklov, trudimo pa se ponuditi najboljše cene. Na vse artikle ponujamo lasten dotisk, vezenje in graviranje, tako da vam lahko omogočamo celovit servis.

Kljub velikim zalogam se zgodi, da artikla tukaj ni, za to pa so nam na voljo EU skladišča, iz katerih lahko naročeno hitro dobavimo.

Lep dan, Dejan.