KRPICE ZA OČALA S TISKOM

UPORABNO IN IZVIRNO DARILO, KI BO POSLOVNIM PARTNERJEM IN STRANKAM ŠE DOLGO OSTALO V SPOMINU
 
VSAKDANJA UPORABNOST
GSM telefoni, iPOD naprave, GPS naprave, fotoaparati, videokamere, prenosni računalniki, igralne konzole, sončna in korekcijska očala: to je le nekaj pripomočkov in naprav , ki so postale naši obvezni vsakdanji spremljevalci in le nekaj primerov uporabnosti poslovnega darila.
 
TRAJNOST UPORABE
Zakaj ne bi vaše poslovne partnerje in goste obdarili z izvirnim darilom, ki jim bo še dolgo služilo in jih neprestano spominjalo na vaše storitve, izdelke, blagovno znamko, prijetne trenutke v vaši družbi?
 
TEHNOLOGIJA
Čistilni robčki iz mikrovlaken se že več kot desetletje uporabljajo za čiščenje občutljivih površin. Običajno so priloženi očalom, fotoaparatom in čedalje pogosteje tudi GPS in drugim napravam. Zaradi tehnoloških lastnosti se odlično obnesejo pri čiščenju vseh občutljivih površin in hkrati površino tudi razmastijo, kar z običajnimi (npr. bombažnimi) izdelki ni mogoče.
 
EDINSTVENOST ZA CENO KEMIČNEGA SVINČNIKA
Naj bo predstavitev izdelka ali storitve, utrjevanje blagovne znamke, promocijska akcija, vizitka podjetja – ne glede na namen lahko s pomočjo najnovejše vrhunske digitalne barvne tehnologije vašim poslovnim partnerjem ponudite izvirno darilo s povsem enkratnim oblikovanjem in reklamnim sporočilom.
 
NEOMEJENE MOŽNOSTI IZGLEDA
Na celotni površini čistilnega robčka si lahko zamislite poljuben motiv: sliko, zemljevid, fotografijo, poljubno reklamno sporočilo, logotip, ... Na voljo so različne površinske velikosti, standardna je 15x18cm.
Minimalne naročene količine so: od 200 kos na krpice iz zaloge in tisk pri nas, od 500 kosov za krpice izdelane povsem po meri in color tiskom.
Na voljo so tudi številne možnosti pakiranja v poljubni obliki (PVC srajčka, etui, žepek, itd.) in materijalih (PVC, karton, papir, itd.)
 
TEHNIČNE ZNAČILNOSTI MIKROVLAKEN
Tehnične in splošne informacije: standardna velikost 15x18cm (270cm2), visokokakovostno dvojno mikrovlakno 260g/m2.
 
Visokokakovostno mikrovlakno je s posebnim tehnološkim postopkom izdelano iz tkanih združenih najlon in poliestrskih vlaken. Je tanjše od tisočine človeškega lasu, je trikotne oblike in zaradi posebnega postopka izdelave pridobi magnetno-statične lastnosti. Statičnost ohranja, zato se ne izgubi z uporabo, prav tako pa ne oddaja prašnatih delcev nazaj na površino.
 
Mikrovlakno je trajno, ima visoko odpornost na trenje, se ne drobi in razpada, fizikalne lastnosti so stalne, ni dodelanih kemičnih receptur.
Mikrovlakno površine brez uporabe kemikalij tudi razmasti, mikrovlakna lahko operemo na 90C.